Parc aventura – Balotesti-Ilfov

Pentru ca vremea a tinut cu noi, ne-am gandit sa fugim un pic din Bucuresti si sa cautam relaxare, voie buna si energie.

De data asta, am ales Edenland Park – Balotesti deoarece este aproape de Bucuresti si nu am vrut sa riscam ca vremea mai putin prietenoasa sa ne aduca batai de cap prin alte zone.

Recunosc, a fost o alegere foarte buna mai ales ca aici am gasit: trasee prin copaci pentru fiecare dintre noi, de la incepatori la avansati, loc de joaca pentru copii, echitatie, ping pong, paintball, inchirieri biciclete, mancare etc.

In ceea ce priveste traseele prin copaci, acestea sunt in numar de 13 si sunt pe diferite grade de dificultate, pentru copii si adulti. Provocarile sunt reprezentate de: catarare, mers pe plasa, tiroliana, mers pe sarma etc. Mai multe veti descoperi aici.:) Daca ati fost deja si aveti de impartasit pareri sau de oferit sugestii, le asteptam cu drag.

Costuri aproximative:

-20 lei – benzina

-50 lei – inchiriere echipament traseu pentru 3 ore (adult) – traseele nu sunt impuse, le alege fiecare in functie de ceea ce isi doreste

– 6 lei – Coca-Cola (500ml)

DSCN9150 DSCN9152

DSCN9154

DSCN9155

DSCN9157

DSCN9158DSCN9165

DSCN9167

Tagged , ,